Hvor lang tid tager det at behandle min refundering?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Jeg ville bare fortælle dig, at du er dækket med vores refunderingspolitik. Så længe du returnerer det ubrugte produkt i original emballage og ubeskadiget, sørger vi for at behandle din refundering inden for 14 dage efter, at vi har modtaget det på vores returneringslager. Du bør kunne se pengene på din bankkonto inden for 3 til 5 dage efter behandlingen. Tak for din tålmodighed!