Hvordan kan jeg annullere min ordre?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Vi har stor forståelse for, at tingene kan være uforudsigelige, og at man nogle gange er nødt til at justere sine planer. Men bare rolig, vi har styr på det!

Vi har en enorm efterspørgsel på Klaudena, så vi har gjort det endnu mere nemt for dig. Vores team er skiftet til en fuldautomatisk bestillings- og forsendelsesproces for at sikre lynhurtig levering.

På grund af denne hurtige omstilling, kan det være en smule vanskeligt for os at foretage ændringer i enhver form til din ordre med det samme, inklusive annulleringer. Men fortvivl ikke! Du kan stadig returnere din ordre inden for 30 dage, efter du har modtaget den.

Bare kontakt vores fantastiske supportteam, så vil de hurtigt behandle din anmodning og gøre det så problemfrit som muligt. Vi værdsætter virkelig din loyalitet!

Hvis du vil have flere oplysninger, er du velkommen til at tjekke vores vilkår og betingelser på

https://klaudena.com/terms.

Vi er her for at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for noget. God shopping!