Hvordan kan jeg returnere min pakke?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Vi ved godt, at nogle gange fungerer det ikke med dit køb, og det er helt forståeligt! Hvis du har brug for at returnere din ordre inden for 30 dage efter at have modtaget den, kan du spore den ved hjælp af det angivne sporingsnummer. Vær sikker på, vi har dig dækket. Du skal bare kontakte vores venlige kundesupportteam på support@klaudena.com og fortælle os, hvorfor du gerne vil returnere dit produkt.

Bare vær opmærksom på, at kunden er ansvarlig for omkostningerne ved returforsendelse, og vi er ikke i stand til at dække eventuelle gebyrer. For at finde ud af mere information, kan du besøge vores Returpolitik-side.