Bestillings fejl

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Vi forstår, at der kan ske fejl, når du afgiver en ordre. Selvom vi ikke altid kan garantere en øjeblikkelig rettelse, før din ordre afsendes, er vi her for at hjælpe dig! Vi har fundet ud af, at almindelige fejl begået af kunder omfatter at angive den forkerte adresse, bestille forkerte mængder, lave duplikerede ordrer og meget mere.

Men bare rolig! Hvis du har nogen bekymringer om disse problemer, kan du kontakte vores fremragende kundeserviceteam så hurtigt som muligt på support@klaudena.com, og de vil med glæde hjælpe dig på enhver måde, de kan.