Hvad er Klaudena sædepude lavet af?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Hvis du undrer dig over Klaudena-siddepuden, har jeg alle detaljerne til dig. Det er en virkelig behagelig pude, der kommer i en mørkegrå farve og vejer omkring 500 gram.

Det ydre betræk er lavet af 100% polyester og er endda aftageligt! Indeni finder du en pude af memoryskum, der er fremstillet af 100 % polyuretan. Den er ca. 45 x 38 x 10 cm stor og er perfekt til alle dine siddebehov.