Vad är Klaudena Sittdyna tillverkad av?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Om du undrar över Klaudena sittdyna så har jag alla detaljer för dig. Det är en riktigt bekväm kudde som kommer i en mörkgrå färg och väger cirka 500 gram.

Ytterhöljet är tillverkat av 100 % polyester och är till och med avtagbart! Inuti finns en kudde av minnesskum som är tillverkad av 100 % polyuretan. Den är ca 45 x 38 x 10 cm stor och är perfekt för alla dina sittbehov.