Hur tar jag hand om Klaudena-kudden?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Det är superenkelt att ta hand om din Klaudena-kudde. Först och främst är kudden med minnesskum inte tvättbar, men inga problem! Det avtagbara locket håller allt rent och snyggt. Ytterhöljet kan tvättas både för hand och i maskin. Men se till att du inte använder torktumlare, strykjärn, kemtvätt eller blekmedel.