Jeg har gennemført ordren, men har ikke modtaget min ordrebekræftelse

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Vi forstår godt, hvor frustrerende det kan være, når du ikke har modtaget din ordrebekræftelse. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

For det første er det muligt, at din e-mailadresse blev indtastet forkert under købsprocessen. Det sker for de bedste af os! En anden ting, du skal tjekke, er din spam-mappe - nogle gange kan vores e-mails pludselig havne der.

Hvis du allerede har tjekket begge disse ting og stadig ikke har modtaget din bekræftelse, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har en nem kontaktformular ovenfor, som er specielt beregnet til dette problem. Skriv bare "Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse" som emne, så går vi straks i gang med at undersøge sagen.

Tak, fordi du handler hos os, og vi håber, at du snart får din ordrebekræftelse!